Málna
Összetétele:
A gyümölcslé összetétele szerint 14%-ban málna, 2%-ban földieper, 82%-ban alma és 2%-ban meggy. Nem tartalmaz hozzáadott vizet, tartósítószert, illetve cukrot, kizárólag színtiszta gyümölcsöt.
Teljesen természetes:
1 liter málnalé 65 málnából, 10 meggyből, 1 földieper és 8 almából készül.
Leírás
1 literes és 200 ml-es kiszerelésben
Miért egészséges a málnalé?
A málna, sok piros gyümölcshöz hasonlóan rengeteg C-vitamint és antioxidánst tartalmaz, így erősíti az immunrendszert és megelőzi a rákos megbetegedéseket.
A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1, -és B2-vitamint is tartalmaz. Pektin is található benne, ez az anyag emésztésjavító hatásáról ismert. Az ásványi anyagok közül a kálcium-, kálium-, megnézium- és vastartalma kiemelkedő.
Tápértéke 100 ml-ben
Energia: 238,06 KJ / 56,9 kcal
Fehérje: 0,5%
Cukor*: 9,03%
Zsír: 0,1%
Száraz üledék: 10,06%
Savasság: 0,54%
*(hozzáadott cukrot NEM tartalmaz, kizárólag a gyümölcsben található természetes cukrokat)